Saku Koivu ja Teemu Selänne pääsivät pisteiden makuun, kun Anaheim Ducks otti harjoitusottelukauden ensimmäisen voittonsa lauantaina. Koivu teki yhden maalin ja Selänne saalisti yhden syöttömerkinnän Anaheimin kukistettua Vancouver Canucksin vieraissa 4-1.

Koivu vei Anaheimin 1-0 -johtoon avauserässä. Cam Fowler (1+1), viime kaudella NHL:n arvokkaimmaksi pelaajaksi valittu Corey Perry ja Andrew Gordon kasvattivat Ducksin etumatkan jo neljään maaliin ennen jälkimmäistä taukoa. Selänne oli mukana Perryn ylivoimaosumassa.

Anaheim pelasi lähes ykkösmiehistöllään. Vancouver oli puolestaan liikkeellä B-ryhmällä. Vaikka voitolla ei sinänsä ole juurikaan merkitystä, sai Ducks varmasti itseluottamusta maalivahti Jonas Hillerin hyvän pelin myötä. Viime kaudella mm. huimausoireista kärsinyt Hiller pelasi kaksi ensimmäistä erää ja torjui kaikki 21 laukausta. Sveitsiläinen valittiin myös ottelun ykköstähdeksi.

– On paljon puhuttu hänen (Hiller) vaivoistaan, jotka ilmaantuivat viime kauden All-Star -tauolla. Häneltä meni pitkään toipumisessa. Hän teki paljon töitä kesällä. Hän oli Sveitsissä jäällä yli puolitoista kuukautta. Hän palasi Anaheimiin ja on näyttänyt olevan terävässä vireessä eikä hänellä ole ollut oireita, Anaheimin päävalmentaja Randy Carlyle kertoi Orange County Register -lehden mukaan.

Anaheim oli päästänyt kolmessa ensimmäisessä harjoitusottelussa yhteensä 18 maalia.

– Me tarvitsimme voiton ja laitoimme jäälle sen mukaisen kokoonpanon, Carlyle totesi.