JYP on uuden tilanteen edessä jääkiekon SM-liigassa. Päävalmentaja Risto Dufvan ja seurajohdon tiet erkanivat tiistaina, ja Dufva sai lähteä. Joukkueen maajoukkuehyökkääjä Antti Pihlstöm kommentoi tapaus Dufvaa SuomiKiekko.com-sivustolle.

– Kyllä siinä oli vähän ihmeissään, kun tuli hallille omalle paikalle. Ihmettelin, että mitä Seppänen oikein tulee paikalle. Kun kuulin uutiset, niin olihan sitä aika yllättynyt, Pihlström totesi SuomiKiekko.com-sivustolle

– Tällaista se nykyjääkiekko on, mitä tahansa voi tapahtua. Kyllä siihen tavallaan on jo tottunut. Jätkien kanssa on paljon puhuttu asiasta. Päätettiin pitää yhtä ja pitää meinikiä yllä. Tärkeintä on pitää joukkueessa hyvä ilmapiiri, Pihlström jatkoi.

SuomiKiekko.com julkaisee perjantain Pihlströmin kattavan haastattelun. Pihlström kertoo mm. KHL-neuvotteluistaan ja toiveistaan MM-kotikisojen suhteen. Tarkkaile sivustoa!