Edmonton Oilersin presidentti Kevin Lowe on hehkuttanut entistä HIFK-tähteä Lennart Petrelliä, joka hakee nyt paikkaa Oilersin miehistöstä harjoituspelien näyttöjen kautta. Lowen mukaan Petrellin fyysinen pelityyli, taklausvoima ja hyvä alivoimapelaaminen sopisi hyvin joukkueelle.

– Meiltä puuttuu juuri Petrellin kaltainen pelaaja organisaatiosta. Sitä tarvetta olemme hänet hankkimalla yrittäneet tyydyttää, sanoo Oilers-presidentti Kevin Lowe Edmonton Journal -lehdessä.

– Lennart on 27-vuotias, mutta hän ei ole vielä valmis pelaajana, Lowe jatkaa.

Petrell uskoo itse, että hän pystyy jo hyppäämään tositoimiin NHL-kaukalossa.

– Kun katselin pelejä, niin ajattelin mielessäni, että pystyn pelaamaan tuossa liigassa. Toisaalta aika moni pelaaja ajattelee niin. Kaikki riippuu valmennusjohdosta, Petrell kommentoi Edmonton Journalille.