Kari Jalosen valmentama Torpedo Nizni Novgorod sai KHL-kauteen lentävän lähdön, kun se nappasi kolme peräkkäistä vierasvoittoa.

Sen jälkeen tahti on hiipunut ja Torpedo koki kauden toisen tappionsa tiistaina, kun joukkue hävisi tiukassa taistossa Vitjaz Tsehoville maalein 2-3. Harmittavaa oli, että kauden ensimmäinen kotimatsi oli tappiollinen.

– On sääli, että kotipelit alkoivat tappiolla. En ole tyytyväinen joukkueeni peliin. Koko ottelussa me loimme 31 maalipaikkaa, mutta teimme vain kaksi maalia. Toki tarvitsemme katkeria kokemuksia, koska meillä on uusi joukkue, Jalonen sanoi lehdistötilaisuudessa.

Kaikki kaikessa Jalonen uskoo edelleen kovaan työntekoon, joka toi HIFK:n riveissä Suomen mestaruuden. Torpedon miehille ei ole odotettavissa jatkossakaan ylimääräisiä vapaapäiviä.

– Voitot, jotka saavutimme vieraissa, vahvistivat pelaajien uskoa itseensä. Nämä tulokset ovat tulleet kovalla työllä harjoituksissa. Meidän on jatkettava samassa hengessä, jotta voimme menestyä tulevaisuudessa, Jalonen sanoo toisen tappionsa jälkeen.

//