Kari Jalosen luotsaama Nizhy-Novgorodin Torpedo hävisi Barys Astanalle 0-1 perjantaina. Kyseessä oli jo kolmas peräkkäinen tappio Jalosen ryhmälle.

HIFK:n viime vuonna Suomen mestaruuteen johdattanut Jalonen sai hyvän KHL-startin Torpedon voittaessa kolmesti putkeen, mutta nyt menee jo heikommin, sillä joukkue jäi maaleitta.

– Tänään oli ehkä koko alkukauden vaikein peli meille. Barys taisteli voiton. Emme saaneet luotua maalipaikkoja, mutta pelaajamme tekivät paljon töitä. Joissain tilanteessa ei vain ollut onnea, Jalonen analysoi matsia lehdistötilaisuudessa.

– Miten aiomme ratkaista ongelman, joka liittyy maalipaikkojen luomiseen? Se edellyttää intuitiota, joka täytyy löytyä pelaajalta. Lisäksi pelaajalta vaaditaan rentoutta, sillä ilman sitä et tee maalia. Joukkueessamme riittää pelaajia, jotka osaavat tehdä maaleja. Tarvitsee vain olla kärsivällinen ja luottaa kavereihin.

//