KalPan takalinjoilta tuttu puolustaja Janne Jalasvaara siirtyi Moskovan Dynamoon kesken viime liigakauden. Maanantaina Dynamo nipisti täydet pisteet paikallisottelussa Spartakia vastaan. Peli päättyi 2-1 maanmies Leo Komarovin maalatessa kerran.

Komarovista onkin ollut paljon apua Jalasvaaran sopeuttamisprosessissa venäläiseen elämänmenoon.

– Leo (Komarov) tulkkaa minulle. Minulla ei ole ollut vaikeuksia ymmärtää, mitä minulle sanotaan. Toisena kautena on ollut paljon helpompaa. Pystyn ratkomaan kaikki siviiliasiat – kaikki pelaajat ja henkilökunta ovat tutumpia. Nyt voin keskittyä ainoastaan jääkiekkoon, Jalasvaara sanoi Sportbox.ru-sivustolle.

Komarov lupasi jo viime kaudella opettaa Jalasvaaralle myös venäjän kieltä, mutta sanavarastossa ei ole kuin ”jotain pakollista”.

– Olen oppinut häneltä vain muutaman sanan. Jäällä ne eivät todennäköisesti auta minua, koska ne ovat erittäin rumia sanoja.

//