Oulun Kärpät teki lauantaina makoisan matkan Tampereen Hakametsään, sillä tuliaisina oli täydet kolme pistettä. Ilves kaatui kärppälauman käsittelyssä malein 3-0. Voitto oli jo Kärppien neljäs pelatusta viidestä ottelusta. Ilves on puolestaan aloittanut kahdella voitolla ja kolmella tappiolla.

Kärpät latoi lopulta ottelun kannalta tärkeimmät maalit avauserän lopussa. Ensin ajassa 17.20 Joonas Komulainen tuuletti 1-0-osumaa ja vain minuutin päästä tästä, laukoi Kimmo Koskenkorva siirretyn rangaistuksen turvin taululle lukemat 2-0.

Toisessa erässä Kärpät onnistui jälleen, kun tällä kertaa Joonas Kemppainen heilutti maaliverkkoa. Kun kolmannessa erässä maaleja ei nähty, matkasivat pisteet Ouluun.

Kärppien suuri sankari oli myös Ville Hostikka, joka koppasi peräti 46 kiekkoa. Hostikka palkittiin kolmella IS-tähdellä.

Ilves – Kärpät 0-3(0-2, 0-1, 0-0)

17.20 0-1 Joonas Komulainen (Ahte Ohtamaa, Miikka Salomäki)
18.20 0-2 Kimmo Koskenkorva (Ilkka Mikkola, Julius Junttila) SR
28.10 0-3 Joonas Kemppainen (Mikko Lehtonen)