LeKi jatkaa vahvasti jääkiekon Mestiksessä. Lauantaina joukkue kaatoi kotihallissan JYP Akatemian maalein 2-0. Joukkueen maalit viimeistelivät Joonas Salmi sekä Tommi Välimaa, joka myös syötti Salmen avausosuman. LeKi johtaa Mestistä viiden kierroksen jälkeen.

Kiekko-Laser puolestaan haki lauantaina voiton Joensuusta, kun Jokipojat kellistyi lukemin 3-0. K-Laserin maaleista vastasivat Ville Pokka, Sami Holappa (1+1) sekä Olli Julkunen. Jokipojat sortui jäähyihin, sillä kotijoukkueelle puhallettiin ottelussa peräti kahdeksan kakkosta, yksi ulosajo ja yksi kymppi käytöksestä.

Illan kolmannessa taistossa Hokki löi kärkitaistossa TUTO Hockeyn 4-1. Hokin maalit merkittiin kaksi kertaa osuneen kapteeni Teemu Virtalan sekä kerran maalanneiden Antti Ylösen ja Aleksi Sillanpään nimiin. TUTO:n ainoa laukoi Antti Reivonen.

Mestis lauantaina:

LeKi – JYP Akatemia 2-0
Jokipojat – K-Laser 0-3
Hokki – TUTO Hockey 4-1

//