Pelicans otti kauden ensimmäisen voittonsa varsinaisella peliajalla lyötyään JYPin Jyväskylässä 3-1. Samalla JYPin tilapäinen päävalmentaja Jyrki Aho koki seuran ykköskoutsina ensimmäisen tappionsa. JYPin pelillinen esitys ei vakuuttanut ketään ja tappio oli seuralle jo kauden kolmas.

JYP pääsi heti alussa pelaamaan ylivoimaa ja Harri Pesonen latoi kiekon sisään Eric Perrinin ja Antti Pihlströmin järjestämästä paikasta. JYPin Miika Lahti ajettiin suihkuun ja Pelicans pääsi pikkuhiljaa otteluun mukaan ja erän lopulla Max Wärn tasoitti 1-1:een.

Toisessa erässä Arttu Luttinen maalasi Pelicansin johtoon. Syötön antoi Aaron Brocklehurst, joka teki esityön myös Jarkko Immosen 3-1 -maaliin kolmannessa erässä. Pelicansin maailmanmestarimaalivahti Niko Hovinen pelasi loisto-ottelun.

Kolme IS-tähteä sai Pesonen, kaksi tähteä Brocklehurst ja yhden tähden Hovinen.

JYP – Pelicans 1-3 (1-1,0-1,0-1)

1.45 1-0 Harri Pesonen (Eric Perrin, Antti Pihlström) yv
16.04 1-1 Max Wärn (Tero Koskiranta)
24.21 1-2 Arttu Luttinen (Aaron Brocklehurst, Justin Hodgman)
49.33 1-3 Jarkko Immonen (Aaron Brocklehurst, Niko Hovinen)

Maalivahdit
JYP: Riku Helenius 3+14+10=27
Pelicans: Niko Hovinen 10+12+12=34

Yleisö: 3839

//