New York Rangersin hyökkääjä Kalle Väisänen siirtyy lainasopimuksella Tampereen Ilvekseen.

21-vuotias Väisänen pelaa tupsukorvissa kauden 2024-25, mutta osallistuu syksyllä mahdollisesti Rangersin harjoitusleirille.

– Kalle Väisänen tuo hyökkäykseemme monipuolista osaamista ja kokoa. Olemme innoissamme, että saamme erittäin potentiaalisen nuorten MM-kisoissa pelanneen ja NHL-sopimuksen tehneen nuoren hyökkääjän ensi kaudeksi Ilvekseen, Ilveksen urheilujohtaja Timo Koskela kommentoi.

195-senttinen ja 88-kiloinen Väisänen on Rangersin 4. kierroksen varaus kesältä 2021. Hän pelasi viime kaudella TPS:ssä 58 runkosarjaottelua tehopistein 9+5=14 ja yhdeksän pudotuspeliottelua tehopistein 1+3=4.

Väisänen solmi TPS:n kauden päätyttyä kolmivuotisen NHL:n tulokassopimuksen ja siirtyi AHL:ään Hartford Wolf Packin riveihin. Järkälemäinen hyökkääjä pelasi AHL:ssä kolme runkosarjaottelua ja yhden pudotuspeliottelun.

Tampereen Ilves

@ilveshockey
Ilves ja NHL-seura 𝐍𝐞𝐰 𝐘𝐨𝐫𝐤 𝐑𝐚𝐧𝐠𝐞𝐫𝐬 ovat sopineet 21-vuotiaan hyökkääjä 𝐊𝐚𝐥𝐥𝐞 𝐕ä𝐢𝐬ä𝐬𝐞𝐧 lainasopimuksesta! Väisänen pelaa Ilveksessä kauden 2024–2025, mutta osallistuu mahdollisesti syksyllä Rangersin harjoitusleirille. 🔥

📝 Tiedote:…