Ottawa Senatorsin hyökkääjä Derick Brassard on päättänyt lopettaa pelaajauransa 36 vuoden iässä. Kysyntää veteraanille olisi varmaanki vielä ollut NHL:ssä, sillä hän nakutti tällä kaudella 62 ottelussa tehot 13+10=23.

Brassard pelasi urallaan 1013 NHL-ottelua ja iski niissä 545 tehopistettä. Vuosien varrella Brassard edusti Ottawan lisäksi myös Edmonton Oilersia, Philadelphia Flyersia, Arizona Coyotesia, New York Islandersia, Colorado Avalanchea, Florida Panthersia, Pittsburgh Penguinsia, New York Rangersia ja Columbus Blue Jacketsia.

Stanley Cup -mestaruutta Brassard ei onnistunut urallaan voittamaan. Kertaalleen hänet nähtiin finaaleissa Rangersin paidassa kaudella 2013-14.

Brassard oli ikäluokkansa kirkkaimpia pelaajalpauksia. Hänet varattiin vuoden 2006 draftin kuudentena pelaajana Columbuksen toimesta.