NHL-lupaukset ovat parhaillaan NHL Combinessa seurojen testattavana ja haastateltavana varaustilaisuutta varten. Ite NHL-varaustilaisuus järjestetään 29. kesäkuuta yöllä Suomen aikaa.

Joka vuosi haastatteluiden erikoisin kysymys nostattaa kulmakarvoja. Tällä kertaa mielenkiintoisimmasta kysymyksestä on vastannut Utah.

– Utahin NHL-seura kysyi tällä viikolla varauslupauksilta combinessa heidän Uberin matkustajaluokitustaan. Olen kuullut joitakin outouksia vuosien aikana, mutta tämä on kyllä arvoituksellinen, NHL-toimittaja Arpon Basu päivittelee X:ssä.

Uberin sovelluksessa asiakkaat saavat arvioida kuskinsa, josta muodostuu 0-5 tähden kokonaisarvosana. Puolestaan kuskit voivat antaa myös arvosanan asiakkailleen, jotta toiset kuskit voivat mahdollisesti välttää hankalia asiakkaita.

LUE MYÖS