NHL:ssä 16 vuotta pelannut yhdysvaltalaishyökkääjä Max Pacioretty on lopettamassa uransa tähän kauteen, kertoo TVA Sportsin toimittaja Tony Marinaro.

Marinaron tietojen mukaan Pacioretty olisi mahdollisesti ripustamassa luistimet naulaan ja jatkavan uraansa valmennuspuolella.

– En tiedä onko tätä ilmoitettu vielä julkisesti, mutta uskon Paciorettyn lopettavan pelaajauransa. Viime viikolla jo minulle kuiskittiin, ettei olisi yllättävää jos Pacioretty jäisi eläkkeelle ja aloittaisi valmennustehtävät Michiganissa, Marinaro valaisi.

Michiganin yliopistosta ammattilaiseksi ponnistanut Pacioretty on kärsinyt viime vuosina vakavista loukkaantumisista, jotka ovat pitäneet hänet sivussa kaukaloista useaan otteeseen. Viiden lapsen isä pelasi päättyneellä kaudella Washington Capitalsissa 47 runkosarjaottelua tehopistein 4+19=23.

Pacioretty on edustanut urallaan Capitalsin lisäksi Montreal Canadiensia, Vegas Golden Knightsia ja Carolina Hurricanesia. Hurjasta rannelaukauksesta tunnettu maalitykki on pelannut yhteensä 902 NHL-ottelua tehden niissä 330 maalia ja 338 syöttöpistettä.

LUE MYÖS: