Carolina Hurricanesin tshekkisentteri Martin Necas on NHL:n siirtomarkkinoiden kuumin nimi. Hänen sopimuksensa päättyi tähän kauteen, mutta nuorukaisen pelaajaoikeudet ovat Carolinan hallussa. Necas itse haluaa kuitenkin vaihtaa maisemaa ja on jättänyt siirtopyynnön.

NHL-toimittaja Pierre LeBrun arvelee, että joku toinen NHL-seura voi yrittää ryöstää Necasin röyhkeästi itselleen.

– Offer sheetit ovat melko harvinaisia, mutta olen hieman kuullut tällä viikolla Martin Necasin rintamalta, että muutama joukkuetta pohtivat, olisiko sellainen järkevä ratkaisu, jos siirtokeskusteluissa Carolinan kanssa hintapyyntö pysyy liian korkeana. Tämä on luultavasti epätodennäköistä, mutta asia kannattaa pitää mielessä, LeBrun kirjoittaa X:ssä.

Offer sheet on sopimustarjous toisen seuran rajoitetulle vapaalle agentille. Jos offer sheet tehdään, Carolinalla on mahdollisuus tarjota pelaajalle samaa diiliä ja pitää hänet itsellään. Muussa tapauksessa toinen seura maksaa varausvuoroja Carolinalle ja saa Necasin itselleen.

Päättyneellä kaudella Necas iski 77 runkosarjaottelussa tehot 23+29=53. Parhaalla kaudellaan hän on takonut runkosarjassa 71 tehopistettä.