Montreal Canadiensin GM Kent Hughes havittelee tänäkin kesänä tähtiluokan vahvistusta hyökkäykseensä.

Kesän 2023 varaustilaisuudessa Canadiens hankki vaihtokaupassa Colorado Avalanchen taiturimaisen hyökkääjän Alex Newhookin. Tätä edeltävänä kesänä seuraan siirtyi Chicago Blackhawksin kärkivaraus Kirby Dach.

The Athletic -sivuston sisäpiiritoimittajan Pierre LeBrunin tietojen mukaan Hughes on tällä viikolla kysellyt Carolina Hurricanesilta hyökkääjä Martin Necasin saatavuutta. Sopimuksensa tähän kauteen päättävä Tshekin MM-kultasankari on antanut siirtopyynnön Hurricanesin johdolle.

Hughes myöntää, että Canadiens on heittämässä jälleen verkot vesille.

– Kyllä uskon niin. Jos löydämme pelaajan, tai sitten voimme hankkia korkeamman varausvuoron. Meidän täytyy miettiä kaikkia vaihtoehtoja tehdäksemme joukkueestamme paremman, Hughes kertoo The Athletic -sivuston haastattelussa.

LeBrunin mukaan Canadiens on yhä tiiviisti Anaheim Ducksin tähtisentterin Trevor Zegrasin kintereillä.

LUE MYÖS: