Mestis-seura RoKi on tehnyt yksivuotisen sopimuksen kanadalaispuolustaja Ryan Nicholsonin kanssa.

Nicholson, 25, on pelannut koko tähänastisen uransa Pohjois-Amerikassa. Viimeiset viisi vuotta ovat sujuneet yliopistosarja NCAA:ssa, jossa hän pelasi viime kaudella 40 ottelua tehoin 0+9. Hän pääsi viime kaudella pelaamaan myös kaksi ottelua ECHL:ssä Savannah Ghost Piratesin riveissä, jossa hän kirjautti yhden syöttöpisteen.

– Kiitos RoKille tästä mahdollisuudesta, aion tehdä kaikkeni auttaakseni joukkuettamme menestymään ensi kaudella. Olen kuullut paljon hyvää RoKista ja innoissani odotan ensi kautta, Nicholson kommentoi RoKin tiedotteessa.

– Useamman vuoden ajan kovia pelejä pelannut yliopisto puolustaja. Hyvät raamit eikä turhaa kumartele kaukalossa. Hyvä lisä pakistoomme, RoKin päävalmentaja Sakari Salmela kertoo.

LUE MYÖS