NHL:ssä siirtopyynnön jättänyt Carolina Hurricanesin nuori tähtihyökkääjä Martin Necas, 25, kaupataan mahdollisesti jo tämän viikon aikana, uskoo Daily Faceoff -sivuston sisäpiiritoimittaja Frank Seravalli.

– En yllättyisi, jos kauppa tapahtuisi lauantaihin mennessä. Uskon, että tulemme näkemään aktiivista toimintaa ennen Stanley Cupin finaalisarjan alkua. Niin moni seura on osoittanut kiinnostusta Necasia kohtaan, etten usko hänen enää palaavaan Carolinaan, Seravalli kertoo.

Toimittaja listaa kärkiehdokkaiksi kolme joukkuetta.

– Vancouver, Calgary sekä Columbus ovat kolme seuraa, joihin kannattaa kiinnittää huomiota. Hänestä on tullut erittäin, erittäin kuuma nimi markkinoilla.

Necas pelasi tämän kauden runkosarjassa 77 ottelua tehoin 23+29=53. Hyökkääjä oli mukana voittamassa MM-kultaa Tshekin paidassa.

LUE MYÖS: