Pohjois-Amerikan suosituimpiin rap-artisteihin lukeutuva Drake on jälleen kohauttanut vedonlyöntiin käyttämillään summilla.

37-vuotias räppäri on noussut usein otsikoihin isojen urheilutapahtumien loppuotteluiden aikaan, sillä suosikkiartistilla on ollut tapana lyödä mammuttimaisia vetoja jomman kumman finalistin voiton puolesta.

Poikkeusta ei tapahtunut tänäkään vuonna. Drake nimittäin on panostanut 500 000 dollaria Edmonton Oilersin Stanley Cup -voitolle. Oilersin voitto lihottaisi räppärin pelitiliä reilulla miljoonalla dollarilla.

Drake löi samansuuruisen vedon myös NBA:n puolelle, jossa mies veikkaa finaalisarjan voittajaksi Dallas Mavericksia. NBA-vedon osuminen toisi miehen pelitilille muhkeat 1,3 miljoonaa dollaria.

Draken nettovarallisuuden on arveltu olevan jopa 250 miljoonaa dollaria. Mies löi aiemmin tänä vuonna 1,15 miljoonan dollarin vedon Kansas City Chiefsin Super Bowl -voiton puolesta ja kuittasi tästä 2,3 miljoonaa dollaria.

Vuonna 2022 räppäri voitti 400 000 dollarin panoksella 1,2 miljoonaa taalaa miehen veikattua Toronto Maple Leafsin ja Tampa Bay Lightningin välisen NHL:n pudotuspelien avauskierroksen venyvän seitsemänteen peliin.

Florida Panthersin ja Edmonton Oilersin välinen Stanley Cupin finaalisarja käynnistyy lauantain ja sunnuntain välisenä yönä.

LUE MYÖS: