Tampereen Tappara saa nimekkään paluumuuttajan, kun maalivahti Juha Metsola saapuu seuraan kaksivuotisella sopimuksella.

35-vuotias Metsola on edustanut edelliset kaksi kautta NL-seura EHC Klotenia. Päättyneellä kaudella suomalaisvahti pelasi Sveitsissä 38 ottelua torjuntaprosentilla 90,1. Voittoja miehelle kertyi vain 12.

– On hienoa saada noin kokenut huippumaalivahti takaisin Tapparaan ja odotan innolla yhteistyötä Metsolan kanssa, Tapparan maalivahtivalmentaja Aki Näykki kommentoi sopimusta.

– Tiedämme kuinka hyvä pelipää hänellä on ollut jo aiemmin täällä ollessaan ja kovissa sarjoissa pelatessaan hän on kypsynyt vielä vahvemmaksi. Maalivahtina Metsola on loistava peluri ja erinomainen roolimalli Kohoselle, Näykki jatkaa.

Ilves-kasvatti Metsola on Tapparalle ennestään tuttu mies vuosilta 2011-15. Hän voitti kirvespaidoissa kolme SM-hopeaa ja kertaalleen Liigan parhaan maalivahdin palkinnon.

Metsola siirtyi Liiga-kauden 2014-15 jälkeen KHL:ään, jossa hän pelasi yli 300 ottelua Amurin ja Salavat Julajev Ufan riveissä.

Mestis-mestari Metsolan aisapariksi

Viime kaudella Mestiksen mestaruuden IPK:ssa lainalla voittanut Paavo Kohonen pelaa Tapparaan kaksivuotisella jatkosopimuksella.

21-vuotias Kohonen pelasi päättyneellä kaudella Mestiksen runkosarjassa 37 ottelua torjuntaprosentilla 91,7. Pudotuspeleissä nuorukaisen torjuntaprosentti oli viidessä ottelussa 91,4.

Tappara Tampere

@Tapparaofficial
Sopimusuutisia: Juha Metsola palaa vartioimaan Tapparan maalia kahden vuoden sopimuksella! 📝

Tervetuloa takaisin Metso! 💙🧡

Lue koko uutinen ja katso haastattelu: tappara.fi/fi-fi/article/…

#Tappara #Liiga