Pelicans on solminut kaksivuotisen jatkosopimuksen ruotsalaishyökkääjä Patrik Carlssonin kanssa.

Carlsson, 36, siirtyi Frölundasta Pelicansiin viime kaudeksi ja saavutti seurassa heti hopeaa. Hän viimeisteli 47 runkosarjaotteluun tehopisteet 18+16=34 sekä 17 pudotuspeliin tehot 4+5=9.

– Olen erittäin onnellinen jatkosopimuksesta Pelicansin kanssa. Viihdyn Lahdessa ja kaikki asiat ovat hoituneet täällä erinomaisesti. Meillä on takana hieno kausi Pelicansin kanssa, vaikka emme päässeet aivan tavoitteeseen asti. Seura on kuitenkin oikealla kehittymisen tiellä ja uskon meidän jatkavan samalla tiellä myös ensi kaudella, Carlsson sanoi Pelicansin tiedotteessa.

– Purre on huippu persoona, erittäin pidetty henkilö joukkueen sisällä ja hän tykkää organisaation toimintatavoista sekä malleista. Hän pystyy auttamaan meitä pelaamaan sitä peliä mitä meillä pelataan ja on tärkeä palanen meidän erikoistilanneosaamistamme, Pelicansin urheilutoimenjohtaja Janne Laukkanen puolestaan kommentoi.

Carlsson on edustanut Liigassa myös HIFK:ta, jossa hän voitti pronssia kaudella 2017-18. Frölundassa Carlsson on voittanut neljä CHL-mestaruutta sekä kaksi Ruotsin mestaruutta.

LUE MYÖS