Oulun Kärpät tiedottaa kiinnittäneensä hyökkääjä Julius Hermosen vuoden mittaisen jatkosopimuksella.

27-vuotias Hermonen on pelannut Kärppien Liiga-miehistössä kuuden kauden ajan. Päättyneellä kaudella hyvin liikkuva hyökkääjä kirjasi 38 runkosarjaottelussa pisteet 3+4=7 ja pudotuspeleissä 10 otteluun pisteet 1+1.

– Hermolla on hyvä nousujohteinen kausi takana ja hän pystyi vakuuttamaan olevansa jatkosopimuksen arvoinen hyvällä tekemisellään niin kaukalossa kuin kaukalon ulkopuolella. Juliuksen luistelu on vahvaa ja hän pystyy pelaamaan sitä liikkuvaa peliä, jota haluamme pelata tulevaisuudessakin. Hienoa saada pidettyä oma soturi Oulussa ainakin tulevan kauden, Kärppien urheilujohtaja Mikko Myllykoski kommentoi tiedotteessa.

Oulun Kärpät

@OulunKarpatFi
Julius Hermonen jatkaa Kärppäpaidassa! 💛🖤

Kärpät on solminut vuoden mittaisen jatkosopimuksen hyökkääjä Julius Hermosen kanssa.

Lue tiedote osoitteesta karpat.fi

#Kärpät #Liiga