Carolina Hurricanesin tshekkihyökkääjä Martin Necas on jättänyt siirtopyynnön. Sentteri ei ole tyytyväinen rooliinsa joukkueessa. Necas ei ole mahtunut Carolinassa ykkösylivoimalle. Asiasta puhui medialle hyökkääjän oma isä.

Carolinan GM Don Waddellilta kysyttiin mielipidettä isän kommentteihin ja siirtopyyntöön. Waddell ei tuntunut ottavan asiaa kovin tosissaan.

– Ensinnäkin puhut jostain, mistä en tiedä mitään, koska minua ei voisi vähempää kiinnostaa, mitä kukin sanoo. Rakastan vanhempia, mutta haluan puhua heille heidän lapsistaan, enkä lasten sopimuksista, Waddell murahti.

– Minulla ei ole tarpeeksi varpaita ja sormia, että osaisin laskea, kuinka monta pelaajaa on kävellyt toimistooni ja pyytänyt siirtoa. Emme aina vastusta pelaajien siirtoa, mutta pitää katsoa arvoa, mitä heistä voi saada takaisin. Martin on todella lahjakas jätkä, emmekä aio luopua hänestä. Katsotaan, miten asia etenee kesän mittaan. Sanokaa terveisiä hänen isälleen.

Necas iski runkosarjassa 77 otteluun tehot 24+29=53. Hänen sopimuksensa päättyi tähän kauteen, mutta sentteri on edelleen rajoitettu vapaa agentti.