NHL:n suunnalta rysähti tiistaina yllättävän rahakas sopimusuutinen, kun Philadelphia Flyers solmi kaksivuotisen jatkosopimuksen runkosarjan lopulla joukkueessa debytoineen Ivan Fedotovin, 27, kanssa.

Koko aiemman uransa KHL:ssä pelannut maalivahti tienaa sopimuksestaan NHL-näyttöihin nähden huimat 6,5 miljoonaa dollaria, mikä tarkoittaa 3,25 miljoonan dollarin cap hit -lukemaa.

Fedotov pelasi Flyersin paidassa loppukaudella kolme ottelua surkein tilastoin 4,95 ja 81,1%. Lappeenrannassa syntynyt maalivahti pelasi suurimman osan tästä kaudesta KHL:ssä, jossa mies sai Moskovan TsSKA:n paidassa vyölleen 44 runkosarjapeliä (2,37 ja 91,4%).

Maalivahti oli koko edelliskauden pelaamatta saatuaan passituksen Venäjän armeijaan ollessaan juuri lähdössä Pohjois-Amerikkaan aloittamaan NHL-uraansa.

Darren Dreger

@DarrenDreger
Ivan Fedotov agrees to 2 year extension with the @NHLFlyers. $3.25 mil AAV.

LUE MYÖS: