Pittsburgh Penguinsin hyökkääjä Jeff Carter, 39, on päättänyt lopettaa pelaajauransa.

Tällä kaudella Carter keräsi 72 ottelussa tehot 11+4=15. Aloituksia hän voitti huimalla 61,5 prosentin varmuudella.

Pitkällä NHL-urallaan Carter edusti Philadelphia Flyersia, Columbus Blue Jacketsia, Los Angeles Kingsiä ja Pittsburgh Penguinsia. Hän pelasi 1321 ottelua ja keräsi niissä 851 pistettä. Stanley Cup -mestaruuksia Carter voitti kaksi.

Carterin ura sai hienon päätöksen. Hän iski vielä maalin viimeisessä ottelussaan Sidney Crosbyn syötöstä. Kun toimittaja Josh Yohe huomautti tästä Carterille ottelun jälkeen, hyökkääjä antoi nasevan vastauksen.

– Se oli täydellistä.

NHL

@NHL
"Who writes this stuff?" 🥹

Jeff Carter finds the back of the net in what would be the final game of his NHL career. 💛