NHL-komissaari Gary Bettman ja Arizona Coyotesin eteenpäin myyvä Alex Meruelo pitivät yhteisen tiedotustilaisuuden menneestä ja tulevasta. Ensi kaudeksi Coyotes on muuttamassa Utahin osavaltioon Salt Lake Cityyn.

Lehdistötilaisuus sisälsi vahvoja tunteita, sillä Meruelo oli seuran myymällä jättänyt monet paikalliset tyytymättömiksi. Komissaari Bettman yritti parhaansa mukaan johtaa keskustelua. Hän keskeytti Meruelon useaan otteeseen ja ohjaili tätä eleillään hiljentymään useaan otteeseen.

Kun Meruelo pääsi ääneen, häneltä tuli mielenkiintoista tekstiä. Häneltä kysyttiin muun muassa, miksi häntä ei ole nähty median edessä viimeiseen vuoteen.

– Koska en pidä mediasta, Meruelo töksäytti.

– Omistan kaksi TV-asemaa Los Angelesissa ja viisi radioasemaa, ja en ole koskaan ollut radiossa tai TV:ssä. Minä välttelen mediaa useastakin syystä.

Bettman yritti välittömästi paikata Meruelon möläytystä.

– Antakaas, kun käännän tuota teille hieman. Ajattelen niin, että hän ei tykkää olla julkinen henkilö. Ei niin, että hän ei pitäisi mediasta, koska niin kuin hän itsekin sanoo, hän omistaa medioita. Jotkut ihmiset eivät tykkää olla julkisuudessa. Hän ei olisi ensimmäinen urheiluseuran omistaja, joka tuntee niin, Bettman paikkaili.

Meruelolta kysyttiin myös Arizonan maksamattomista laskuista, ja olivatko ne syynä seuran muuttoon.

– En ole tietoinen maksamattomista laskuista, Meruelo sanoi.