Vladimir Tarasenko, 32, on mitä todennäköisimmin pelannut viimeisen ottelunsa Ottawa Senatorsin riveissä.

NHL-seuraa läheltä seuraava toimittaja Bruce Garrioch kertoo viestipalvelu X:ssä, että kokenut venäläishyökkääjä kiinnostaa useita pudotuspeleihin eteneviä seuroja.

– Florida Panthers on tehostanut ponnistelujaan hankkiakseen Vladimir Tarasenkon. Vegas, Oilers, Rangers, Hurricanes ja Oilers ovat myös mukana. Tarasenkolla on täysi NTC (siirron estävä pykälä), joten hän hallitsee jonkin verran tilannetta, toimittaja kertoo.

Vaikka Tarasenkon nykyisestä sopimuksesta löytyy täysi siirron estävä pykälä, niin tiedossa on, että venäläinen on valmis luopumaan siitä, mikäli hänet kaupataan seuraan, jolla on täydet mahdollisuudet voittaa mestaruus tällä kaudella.

Kuluvaksi kaudeksi Senatorsiin siirtynyt Tarasenko on ehtinyt pelaamaan 57 ottelua, joissa hän on summannut 41 (17+24) tehopistettä.

Bruce Garrioch

@SunGarrioch
Led to believe the Florida Panthers have stepped up their efforts to try to acquire #Sens winger Vladimir Tarasenko. Vegas, Oilers, Rangers, Hurricanes and Oilers are also in the mix. Tarasenko has a full NTC so he has some control.

LUE MYÖS