Ensi kaudeksi Liigaan nouseva Kiekko-Espoo on vahvistanut urheilutoimen osastoaan.

Pitkän linjan kiekkomies Jukka Holtari, 62, saapuu Kiekko-Espoon urheilutoimen neuvonantajaksi (senior advisor). Hän käynnistää Kiekko-Espoon Liiga-projektia yhdessä urheilutoimenjohtaja Kim Hirschovitsin kanssa elokuuhun asti voimassa olevalla sopimuksella.

– Minulla on iso kunnioitus ja arvostus Holea ja hänen työtään Suomi-kiekon eteen. Joukkueen rakennuksessa haluamme saada pyörät pyörimään heti ja Holen mukaan tulo palvelee sitä erinomaisesti, Hirschovits kommentoi Kiekko-Espoon tiedotteessa.

– Espoolainen jääkiekko on tarjonnut minulle työtä ja kehittymismahdollisuuksia urani eri vaiheissa. Olen saanut olla osana kehittyvää Kiekko-Espoota aiemminkin ja ylpeydellä liityn nyt mukaan vahvistamaan Kiekko-Espoota kohti liigakaukaloita, summaa Holtari.

Holtari on työskennellyt vuosikymmenten ajan jääkiekon parissa. Hän on tehnyt töitä 1990- ja 2000-luvuilla Kiekko-Espoossa ja Bluesissa yhteensä kymmenen vuoden ajan. Holtari on toiminut myös muun muassa JYPin ja Jukurien urheilujohtajana sekä useiden NHL-seurojen kykyjenetsijänä. Viimeisen kahden kauden ajan hän on toiminut SHL:ssä Timrå IK:n kykyjenetsijänä.

Kiekko-Espoo

@KiekkoEspoo
𝐊𝐢𝐞𝐤𝐤𝐨-𝐄𝐬𝐩𝐨𝐨 𝐮𝐫𝐡𝐞𝐢𝐥𝐮𝐭𝐨𝐢𝐦𝐢 𝐯𝐚𝐡𝐯𝐢𝐬𝐭𝐮𝐮 𝐉𝐮𝐤𝐤𝐚 𝐇𝐨𝐥𝐭𝐚𝐫𝐢𝐥𝐥𝐚

Lue: kiekko-espoo.com/uutiset/kiekko…

📷 Kalle Parkkinen / Newspix24

#KiekkoEspoo #Liiga

LUE MYÖS