Suomalaispuolustaja Rasmus Rissasen kausi SHL:ssä päättyi maanantaina, kun Örebro hävisi pudotuspelien ensimmäisellä kierroksella Luleå HF:lle.

32-vuotias Rissanen ilmoitti ottelun jälkeen vaihtavansa maisemaa ensi kaudeksi.

– Tämä oli viimeinen otteluni täällä. Näemme myöhemmin mitä tulevaisuus tuo tullessaan, mutta haluan kiittää koko Örebron organisaatiota näistä fantastisista kuudesta vuodesta, Rissanen sanoi Nerikes Allehanda -lehdelle.

Expressenin tietojen mukaan Rissanen suuntaa ensi kaudeksi Suomeen.

– En tiedä vielä, mutta nyt on aika jatkaa eteenpäin ja saada uusi startti jossain muualla, kuopiolainen tyytyi kommentoimaan aihetta.

Örebron päävalmentajan Niklas Erikssonin mukaan seura yritti tehdä parhaan mahdollisen tarjouksen pitääkseen leijonapuolustajan.

– Pidimme hänestä paljon, joten yritimme kaikkemme. Hän lopulta halusi tehdä jotain muuta ja meidän täytyy hyväksyä se, Eriksson sanoo.

Rissanen pelasi ennen SHL:ään siirtymistä kahden kauden ajan Jokerien KHL-joukkueessa.

KalPan juniorimyllystä ponnistanut puolustaja siirtyi ennen Liiga-debyyttiään Pohjois-Amerikkaan, jossa hän pelasi seitsemän kauden ajan WHL:ssä ja AHL:ssä. Rissanen vietti viisi kautta Carolina Hurricanesin organisaatiossa lähinnä farmin puolella. NHL-otteluita miehelle kertyi kuusi.

LUE MYÖS: