Ilves on solminut kolmen kauden mittaisen jatkosopimuksen puolustaja Jarkko Parikan, 26, kanssa. Parikalla oli jo ennestään sopimus ensi kaudesta, mutta sopimuksesta muokattiin pidempi pesti.

– Sopimukseemme sisältyi alunperin seuran kotimaan optio ja pelaajan ulkomaan optio ensi kaudesta, mutta molemmilla osapuolilla oli halu muokata sopimuksen pituutta. Olemme erittäin iloisia, että pääsimme jo vuosia seurassa pelanneen Jarkon kanssa pitkään jatkosopimukseen. Hän kuuluu nykyjoukkueemme kokeneimpaan Ilves-kaartiin, mutta on edelleen vasta parhaan peli-ikänsä kynnyksellä. Hän on joukkueemme luottopelaajia, jolle on kertynyt myös paljon maajoukkue-eduksia viime vuosien aikana, kommentoi urheilujohtaja Timo Koskela.

Parikka on edustanut Ilvestä vuodesta 2015 alkaen. Tällä kaudella luotettava peruspakki on kerännyt 56 otteluun tehot 2+8=10.

Viime vuosien aikana Parikka on kuulunut myös Suomen vakiokalustoon EHT-turnauksissa. Hänet on nähty neljässä turnauksessa, joissa hän on pelannut 14 ottelua.