Pittsburgh Penguinsiin viime kesänä jättikaupassa siirtynyt ruotsalainen supertähtipuolustaja Erik Karlsson saattaa olla liikkeellä uudelleen.

Penguinsin GM Kyle Dubas ilmoitti torstaina lehdistötilaisuudessa, että runko-osastoa lukuunottamatta kaikki seuran pelaajat ovat tarjolla. Runkopelaajiin lukeutuvat varmuudella seuralegendat Sidney Crosby, Jevgeni Malkin ja Kris Letang.

Sportsnetin sisäpiiritoimittaja Elliotte Friedman arvelee, että Karlsson ei välttämättä kuulu Dubasin viittaamiin runkopelaajiin ja ruotsalainen olisi mahdollisesti kaupattavissa ennen maaliskuun 8. päivä olevaa siirtorajaa.

Friedman nostaa yhdeksi vaihtoehdoksi Karlssonin sensaatiomaisen paluun Ottawa Senatorsiin.

– Tämä on pyörinyt päässäni viime aikoina: Daniel Alfredsson työskentelee Senatorsin penkin takana, enkä voi olla miettimättä Karlssonin mahdollista paluuta Ottawaan. Miettikää ainakin tätä. Tämä olisi haastava vaihtokauppa saada aikaan, sillä jokaisen osapuolen pitäisi olla sitoutunut siihen. Kukaan ei kuitenkaan saa Karlssonin päätä käännettyä kuin Alfredsson. En voi olla ajattelematta tätä vaihtoehtoa, Friedman kirjoitti uudessa 32 Thoughts -kolumnissaan.

Viime kaudella 101 tehopistettä paukuttanut ja Norris-palkinnon voittanut Karlsson pelaa tilastojen valossa hieman alavireistä kautta. Hän on tehnyt Penguinsin paidassa 53 runkosarjaottelussa tehopisteet 7+32=39.

Karlssonin kymmenen miljoonan dollarin palkalla varustettu sopimus päättyy kesällä 2027.

LUE MYÖS: