Lauantaina Tappara nappasi 4-3 voiton HIFK:sta todellisessa kiekkotrillerissä.

Samaan aikaan, kun jäällä taisteltiin tärkeistä sarjapisteistä, myös katsomossa kuohusi. Kiekkofani Pentti kertoo X:ssä joutuneensa väkivallan uhriksi.

– Johan siihen varnaankin reilu tuhat peliä meni enneku jouduin ite väkivallan uhriks kiakkokatsomos. Sanomatta tai provososoimatta ite mitää ,about 5-6 min ennen pelin loppuu eile istumakatsomos takaa päin mua lyötiin kaljuun (ei se mikään taputus ollu), Pentti kirjoittaa.

– Revittiiin takaapäin mun Tappara takin ja collarin hupusta. Istuin vikal rivil ns. Nokia- Areenan piiippuhyllyl ja tää hyökkäys kävi aition/hotellin puolelta takaani kesken pelin . Oon ite täysin OK, mut mua järkkärit kehoitti tekeen rikosilmoituksen.

Pentti kertoo myös, ettei aluksi harkinnut rikosilmoituksen tekemistä. Nyt hän miettii asiaa uudelleen, jos ilmoituksella voitaisiin vähentää vastaavanlaisia tapauksia jatkossa.

Pentti Virtanen

@pentti_virtanen
Johan siihen varnaankin reilu tuhat peliä meni enneku jouduin ite väkivallan uhriks kiakkokatsomos. Sanomatta tai provososoimatta ite mitää ,about 5-6 min ennen pelin loppuu eile istumakatsomos takaa päin mua löytiin kaljuun( ei se mikään taputus ollu) 1/
#Tappara #HIFK #liiga