Philadelphia Flyersin ja New York Rangersin lauantaisessa ottelussa nähtiin tappelu, josta puhutaan vielä pitkään. Sosiaalisessa mediassa tappelua on kutsuttu parhaaksi vuosikymmeniin.

Vastakkain olivat kaksi raskassarjalaista: Rangersin 109-kiloinen Matt Rempe ja Flyersin 100-kiloinen Nicolas Deslauriers. Kummallakin on runsaasti aiempaa kokemusta nyrkkien heiluttamisesta.

Tappelu kesti puolisen minuuttia. Sen ajan kumpikin kolossi jakoi väsymättä iskuja ilman mitään itsesuojeluvaistoa. Deslauriers koki kovia ja hänen otsansa oli veressä, mutta hän onnistui lopulta kampeamaan Rempen jäähän.

Lopulta Rempe oli ottelun sankari. Hän teki onnekkaan 2-1 voittomaalin kolmannen erän alussa, kun laukaus kimposi hänen jalkansa kautta Flyersin maaliin.

Voit katsoa Rempen ja Deslauriersin tappelun alta.