Boston Bruinsin kulttihyökkääjä Milan Lucic vapautui aiemmin viikolla perheväkivaltasyytteistä, minkä jälkeen Stanley Cupinkin Bruinsissa voittanut pelaaja ilmoitti olevansa halukas palaamaan NHL:ään.

Täksi kaudeksi Bruinsiin kesällä 2015 tapahtuneen lähtönsä jälkeen paluun tehnyt 35-vuotias voimahyökkääjä ehti pelata alkukauden aikana vain neljä NHL-ottelua ennen pidätystään. Miehen pelihaluista huolimatta paluu Bruinsin kokoonpanoon ei tule toteutumaan – ainakaan tämän kauden puitteissa.

– Milan Lucic pysyy sivussa seuramme toiminnasta kauden loppuun asti. Tuemme Milania ja hänen perhettään hänen jatkaessaan kuntoutumistaan, Bruins tiedotti viikonloppuna.

Lucic solmi Bruinsin kanssa viime kesänä yksivuotisen ja miljoonan dollarin peruspalkan taanneen sopimuksen. Mahdolliset menestysbonukset olisivat nostaneet miehen ansiot 1,5 miljoonaan taalaan.

LUE MYÖS: