Jukurien Oliver Larsen ei saanut pelikieltoa rajusta taklauksestaan TPS:n Jasper Lindsteniin. Tanskalaispuolustaja taklasi rajusti Lindsteniä keskialueella ja lensi suihkuun päähän kohdistuneesta taklauksesta.

– Kurinpitodelegaatio toteaa, että Larsenin taklaus tulee edellä todetusti edestäpäin ja se kohdistuu taklattavan pelaajan vartalolinjaan. Kurinpitodelegaatio toteaa, että vaikka taklauksesta aiheutuu kontaktia myös Lindsteniä päähän, taklaus osuu ensimmäisenä vartaloon ja lisäksi taklauksen suurin ja Lindstenin liikkeen pysäyttävä voima kohdistuu Lindstenin ylävartaloon eikä siis päähän, kurinpito perustelee.

Päätös sai monet kiekkofanit kierroksille sosiaalisessa mediassa. Tapausta verrattiin TPS:n Ruben Rafkinin taklaukseen, josta tuli kahden ottelun mittainen kakku.

– Jumalauta tää teidän pumppu on sekaisin, eräs kiekkofani sivaltaa.

– Päähän kohdistunut taklaus on siis sallittu, jos taklattavalla on kiekko ja lähellä on joku toinen pellaaja. Okei, toinen ihmettelee.

– Yritti murhata eikä pelikieltoa, vissiin meni sitte oikein, jos arvon delegaatio näin sen näki ja päätti..

– Missä tasa-arvo? Herätys nyt delegaatio. Vai oletteko puolueelisia?

Osa kommentoijista myös puolusti kurinpidon päätöstä.

– Täysin oikea tuomio. Taklattavan vastuu, et sä vaan vedä pää munissa keskialueella.

Voit katsoa Larsenin taklauksen alta.

Liiga

@smliiga
Tilannehuone on tarkastanut perjantain #HCTPS#Jukurit-ottelusta tilanteen ajassa 17.17, jossa Jukurien Oliver Larsen taklaa TPS:n Jasper Lindsteniä. Ottelussa tilanteesta tuomittiin Larsenille 5+PR.

➡️ Tilanne etenee #Liiga'n kurinpitodelegaation käsittelyyn