Colorado Avalanchen ruotsalaishyökkääjä Fredrik Olofsson, 27, herättää mielenkiintoa kotimaansa pääsarjassa.

Ruotsalaislehti HD.se uutisoi, että SHL-seura Rögle BK on kiinnostunut hankkimaan Olofssonin joukkueeseensa ensi kaudeksi. Myös Röglen urheilujohtaja Hampus Sjöström kommentoi sivustolle, että Olofsson on ehdottomasti sellainen pelaaja, joka haluttaisiin nähdä Röglessä.

Tällä kaudella Olofsson on pelannut Coloradon alemmissa ketjuissa 55 ottelua tehopistein 3+6=9. Hänet heivattiin kuitenkin hiljattain farmiin, jossa hän on ehtinyt pelaamaan Colorado Eaglesin riveissä kaksi ottelua tehoin 0+2. Olofssonin sopimus päättyy kuluvan kauden jälkeen.

Olofsson pelaa toista kauttaan NHL:ssä. Hän edusti viime kaudella Dallas Starsia, jossa hän pelasi 28 runkosarjaottelua tehoin 1+3 sekä kaksi pudotuspeliä. Valtaosan kaudesta hän pelasi AHL-seura Texas Starsissa, jossa tilille kertyi 37 ottelua pistein 5+9=14.

Ennen NHL-vuosiaan Olofsson pelasi SHL:ssä IK Oskarshamnissa kaksi vahvaa kautta, joiden jälkeen hän solmi sopimuksen Röglen kanssa. Tuo siirto ei kuitenkaan lopulta toteutunut, kun Olofsson teki NHL-sopimuksen Dallasin kanssa.

LUE MYÖS