Liigassa toiseksi viimeksi vajonnut JYP on julkaissut tiedotteen koskien päävalmentajan vaihdon jälkeen alkanutta alamäkeä.

JYP on hävinnyt uuden päävalmentajansa Mikko Heiskasen alaisuudessa seitsemän viimeisintä otteluaan, eivätkä otteet ole miellyttäneet jyväskyläläisseuran kannattajia. Myös entisen päävalmentaja Jukka Rautakorven ja apuvalmentaja Ville Niemisen vapauttamista koskenut tiedote oli aluksi liian vajavainen.

Sittemmin JYP avasi asiaa enemmän kannattajilleen sekä MTV Urheilulle. Enempää jyväskyläläisseura ei aio kommentoida asiaa.

– JYPin ympärillä on käyty viime viikkojen aikana laajaa, kriittistä keskustelua. Seuraa kohtaan on esitetty rajua kritiikkiä liittyen valmentajavaihdokseen ja siihen liittyvään julkisuuteen.

– Valmentajasopimusten purkamisen perustelut ovat tulleet seuran puheenjohtajan Jukka Seppäsen puolesta sanoitetuksi viimeistään MTV Urheilun haastattelussa 9.1.2024 edustaen JYPin kantaa asiassa. Tämän jälkeen JYP ei enää asiaa kommentoi, vaan katsoo eteenpäin.

– JYPillä on runkosarjassa jäljellä 24 ottelua. Jaossa on 72 pistettä. Jokainen piste taistelussa kevään playoff-paikasta on äärimmäisen tärkeä, ja organisaatio keskittää voimavaransa taisteluun kaukalossa sekä tulevaisuuden JYPin rakentamiseen ja pyrkii näin palauttamaan keskisuomalaisen kiekkoyhteisön luottamuksen seuraan, kirjoittaa JYP Jyväskylä Oy:n puheenjohtaja Jukka Seppänen.

JYP Jyväskylä

@JYPJyvaskyla
JYP Jyväskylä Oy:n tiedote seuran ympärillä käytävään keskusteluun. 🌪🏒

JYPin ympärillä on käyty viime viikkojen aikana laajaa, kriittistä keskustelua. Seuraa kohtaan on esitetty rajua kritiikkiä liittyen valmentajavaihdokseen ja siihen liittyvään julkisuuteen.…