Hiljattain potkut päävalmentaja Jukka Rautakorvelle sekä apuvalmentaja Ville Niemiselle antanut JYP on vahvistanut valmennusryhmäänsä entisellä Liigan maalikuninkaalla.

Seura tiedotti keskiviikkona solmineensa tämän ja ensi kauden kattavan sopimuksen Juha-Pekka Haatajan kanssa. Haataja on toiminut vuonna 2020 päättyneen pelaajauransa jälkeen yksilövalmentajana muun muassa Mikkelin Jukurien palveluksessa.

– Koimme, että tarvitsemme valmennustiimiin henkilön, jolla on takanaan mittava pelaajaura ja intohimoa valmentamiseen. ”Hade” tietää, mitä huippupelaajana oleminen on ja mitä sellaiseksi tuleminen vaatii. Hänen yksilövalmennustaustansa vuoksi uskomme, että saamme valmennusotettamme vietyä myös henkilökohtaisemmaksi, urheilutoimenjohtaja Mikko Viitanen kommentoi seuran tiedotteessa.

Haataja pelasi Liigassa 881 ottelua ja teki niissä 582 tehopistettä. 41-vuotias Liigan piste- ja maalipörssin voittaja on tehnyt eniten ylivoimamaaleja Liigan historiassa. Myös SHL:ssä ja KHL:ssä urallaan pelannut Haataja voittanut pelaajana kolme Suomen mestaruutta, yhden hopean ja kaksi pronssia.