Lauantain Liiga-kierroksella JYP koki 1-2 tappion SaiPalle. Näin hurrikaanipaitojen voittoputki jäi kahden ottelun mittaiseksi.

Ottelun viimeisessä erässä JYPin puolustuksen peluutus herätti paljon mielenkiintoa. Tähtipuolustaja Teemu Eronen ei pelannut kolmannessa erässä minuuttiakaan. Monen ajatukset menivät heti penkitykseen, mutta päävalmentaja Mikko Heiskasen mukaan kyse on pienestä vammasta.

Eronen pelasi ottelussa 11 minuuttia ja 28 sekuntia. Hän syötti JYPin ainoan maalin.

Aiemmin Sami Niku katosi samaan tapaan kolmannesta erästä, mistä puolustajan ja seuran välirikko sai alkunsa. Myöhemmin Heiskanen kielsi puolustajaa tulemasta jäähallille ja asia maalailtiin julkisuuteen niin, että Niku olisi poissa suru-uutisen vuoksi. Nyt näyttää siltä, että Nikun pelit JYPissä ovat todennäköisesti pelattu.

JYPillä on ollut viime aikoina vaikeuksia etenkin maalinteon kanssa. Tammikuun aikana JYP on pelannut kahdeksan ottelua ja viimeistellyt vain 12 maalia, eli 1,5 maalia ottelua kohden.