Tampa Bay Lightningin vaikeudet saivat jatkoa viime yön NHL-kierroksella. Joukkue koki ruman 1-8 tappion Dallas Starsin käsittelyssä.

Tampa Bayn maalivahti Andrei Vasilevski oli ottelussa isoissa vaikeuksissa. Hän päästi selkänsä taakse useamman helpon maalin. Hän pelasi vain kaksi erää, päästi kuusia maalia ja pelasi torjuntaprosentilla 76.

Ottelun toisessa erässä nähtiin erikoinen tilanne. Tampa Bayn päävalmentaja Jon Cooper päätti vaihtaa maalivahtia Dallasin kuudennen maalin jälkeen, ja kakkosvahti Jonas Johansson puki penkillä jo varusteet päälleen. Vasilevski ei kuitenkaan suostunut lähtemään maaliltaan. Lopulta Nikita Kutsherov kävi kyselemässä Vasilevskin fiiliksiä, ja pian Johansson riisui varusteensa vaihtopenkillä.

Vasilevski oli alkukauden sivussa loukkaantumisen vuoksi. Venäläisvahdin paluu kaukaloon on ollut haastava, kun neljässä ottelussa hänen torjuntaprosenttinsa on ollut 85,86.