Kanadalaishyökkääjä Jaedon Descheneau, 28, on löytänyt itselleen joukkueen. Hän on tehnyt neljän viikon mittaisen testisopimuksen Saksan DEL-liigassa pelaavan Eisbären Berlinin kanssa.

Descheneau on tuttu mies Liigan seuraajille. Hän edusti viime kaudella SaiPaa, jossa hän pelasi kuitenkin vain 16 ottelua tehopistein 3+6=9. Loukkaantuminen pilasi Descheneaun kauden ja hänen edellinen ottelunsa on niinkin kaukaa kuin viime vuoden joulukuun lopulta.

Toissa kaudella Descheneau edusti TPS:ää, jonka riveihin hän siirtyi tuolloin kesken kauden. Hän pelasi 28 runkosarjaottelua tehopistein 4+9=13 sekä yhden pudotuspelin ja sai kauden päätteeksi kaulaansa hopeamitalin.

Eisbären Berlin

@Eisbaeren_B
Der in der @DELoffiziell nicht ganz unbekannte Stürmer Jaedon Descheneau erhält von uns einen vierwöchigen Try-Out-Vertrag. 📝 Bei seinem letzten Auftritt in Deutschland kam der 28-Jährige in 59 Spielen auf beachtliche 64 Scorerpunkte. 🏒

Mehr Infos: eisbaeren.de/tryout-deschen… 👈