KooKoon valmennus menee ensi kaudeksi uusiksi. Lehtitietojen mukaan Jouko Myrrä on KooKoon uusi päävalmentaja.

Ilta-Sanomien toimittaja Sasha Huttunen kertoo X:ssä, että Myrrän valmennustiimi alkaa vähitellen hahmottua. Huttusen mukaan KooKoon valmennukseen ovat liittymässä ainakin Tuukka Poikonen ja Jarkko Rissanen.

Poikonen, 38, toimii parhaillaan Mestiksessä Hermeksen päävalmentajana. Hän aloitti kyseisessä pestissä kesken kauden 2021-22. Poikonen on toiminut päävalmentajana myöskin Slovakiassa puolitoista kautta ja lisäksi hän on valmentanut Ilveksen juniorijoukkueita.

Rissanen, 35, on tällä hetkellä Mestis-seura IPK:n apu- ja maalivahtivalmentaja. Hän on toiminut valmennusurallaan useamman kauden KalPan maalivahtivalmentajana. Rissanen on ollut myöskin Pikkuleijonien maalivahtivalmentaja kahdella eri kaudella.

Sasha Huttunen

@kuplassasha
Jouko Myrrän ensi kauden staffi KooKoossa alkaa hahmottua. Sinne on menossa ainakin Hermeksen nykyinen päävalmentaja Tuukka Poikonen ja IPK:n valmentaja Jarkko Rissanen.