Jo pidemmän aikaa Pelicansin on huhuttu etsivän vahvistusta pakistoonsa. Viime päivinä huhut ovat käyneet entistäkin kuumempina. Siirtohuhujen mukaan puolustaja Johannes Johannesen, 26, olisi siirtymässä Lahteen.

Johannesen on jäänyt tällä kaudella pienelle vastuulle SHL-seura Röglessä. Hän on pelannut seurassa vain 14 ottelua ja jäänyt niissä kiikaritehoille. Norjalaisen sopimus kattaa myös ensi kauden, joten siirto Lahteen olisi todennäköisesti loppukauden laina.

Lisää pontta siirtohuhuihin tuo se, että useat ihmiset Johannesenin lähipiiristä ovat alkaneet hiljattain seuraamaan Pelicansia Instagramissa.

Aiemmalla urallaan Johannesen on esiintynyt vahvasti HockeyAllsvenskanissa. Kaudella 2022-23 hän keräsi 49 ottelussa tehot 4+18=22.

Johannesen on ollut koko ammattilaisuransa ajan vakiokalustoa Norjan maajoukkueesta. 26-vuotias puolustaja on pelannut urallaan jo kuudet MM-kisat.