San Jose Sharksin odotetaan olevan yksi myyjistä NHL:n siirtotakarajalla. Seuralla onkin hallussaan yksi liigan kiinnostavimmista siirtonappuloista: peruspakki MariTiesitkö? Viaplay näyttää tällä kaudella kaikki NHL-ottelut suorina lähetyksinä. Voit tutustua NHL:n televisiointiin tarkemmin täällä.o Ferraro.

25-vuotias Ferraro on pelannut tällä kaudella 25 ottelua tehoin 0+4. Muun muassa Carolina Hurricanes on ollut kiinnostunut Ferraron palveluksista.

– Huhujen mukaan Carolina yritti tosissaan saada häntä. Hän on todella lahjakas nuori pelaaja, jonka sopimus kestää vielä kaksi vuotta ja on vuosipalkaltaan 3,25 miljoonaa dollaria. Monet seurat tulevat tarkistamaan tämän pelaajan hintalapun, arvioi NHL-toimittaja Elliotte Friedman 32 Thoughts -podcastissaan.

Ferraro on ollut viime vuosina melkoinen miinusmagneetti San Josen takalinjoilla. Kaudella 2022-23 puolustajan tehotilasto oli 31 pykälää pakkasella. Tällä kaudella luku on -18. Rumia lukemia selittää luonnollisesti San Josen heikko menestys joukkueena.

Tiesitkö? Viaplay näyttää tällä kaudella kaikki NHL-ottelut suorina lähetyksinä. Voit tutustua NHL:n televisiointiin tarkemmin täällä.