Buffalo Sabresin tähtihyökkääjä Alex Tuch jätti maanantain ottelun Nashville Predatorsia vastaan kesken loukkaantumisen takia.

27-vuotias Tuch loukkasi oikean jalkansa harmittoman näköisessä tilanteessa, kun hän oli takakarvaamassa läpiajoon livahtanutta Filip Forsbergia. Tuch oli loukkaantumisen jälkeen suurissa kivuissa, eikä pystynyt jatkamaan pelaamista.

Tuchin menetys pidemmäksi aikaa olisi hurja takaisku Sabresille, joka jo ennestään pelaa ilman supertähteään Tage Thompsonia. Yhdysvaltalaishyökkääjä on tehnyt tällä kaudella 22 ottelussa kahdeksan maalia ja 17 tehopistettä. Viime kaudella Tuch paukutti runkosarjassa 74 ottelussa 36 maalia ja 79 tehopistettä.

Sabresin tilanne itäisessä konferenssissa näyttää pahalta. Kolmen ottelun tappioputkessa mateleva joukkue on valahtanut kolmanneksi viimeiselle sijalle ja todennäköisyydet pudotuspeleihin pääsemisestä hupenevat kovaa tahtia.