Nykyisin Tapparan riveissä kiekkoileva Petri Kontiola on avautunut viime kauden ongelmistaan Iltalehdelle.

39-vuotias hyökkääjä myöntää olevansa alkoholista, mutta kesällä käydyn Minnesota-hoidon jälkeen hän on elänyt täysin päihteetöntä elämää.

Vaikka elämä hymyileekin tänä päivänä, niin viime kaudella kaikki asiat eivät menneet putkeen. Kontiola kertoi lokakuussa Aamulehdelle, että hän on Ilvekselle anteeksipyynnön velkaa. Nyt hyökkääjä kertoi tarkemmin, että mitä hän oikein tarkoitti.

– Petin mun joukkuekavereiden ja fanien luottamuksen. Olisin halunnut sen hyvittää. Tuntui pitkän aikaa, että olisi sinne takaisin annettavaa. Tämä ei aina mene niin kuin haluaa ja nyt ollaan täällä Tapparassa, hyökkääjä kommentoi Iltalehdelle.

Kontiola lähti viime kaudella hävityn välieräsarjan jälkeen Leville, vaikka kausi oli vielä kesken. Myöhemmin Ilves kukisti pronssiottelussa HIFK:n, vaikka valmistautuminen ei ollut kaikilla paras mahdollinen.

– Mua ei kiinnostanut enää se loppu. Olin johtava pelaaja ja otin muita mukaan, niin voisi miettiä, millaista esimerkkiä antaa. Kaduttaa ihan helvetisti. Se on tehty ja ei voi mitään, Kontiola harmittelee.