Petri Kontiolan paluu Tappara-paitaan 16 vuoden tauon jälkeen muodostui kaksijakoiseksi Ilveksen vietyä Tampereen derbyn nimiinsä jatkoajalla maalein 4-3.

”Konna” pääsi tehoille heti Tapparan avausmaalissa, kun konkarisentteri syötti Anton Levtchin 1-1-tasoitusosuman toisen erän alussa. Ottelu eteni lopulta jatkoajalle lukemissa 3-3.

Lopulta Kontiola sai päälleen myös antisankarin viitan miehen otettua koukkaamisjäähyn jatkoajan alkuhetkillä. Joona Ikonen kiitti ja kuittasi Ilvekselle 4-3-voiton Kontiolan istuessa jäähypenkillä. Plusmiinus-saldon -1 kerännyt Kontiola pelasi ottelussa 16.22 minuuttia.

Tapparan toinen tuore vahvistus Olli Juolevi kellotti ottelussa 18.26 minuutin jääajan ilman tehomerkintöjä.

Tappio katkaisi samalla Tapparan kolmen ottelun voittoputken.