Montreal Canadiensin suomalaishyökkääjän Joel Armian, 30, nimi pyörii nyt NHL:n kuumimmissa huhuissa.

The Fourth Period -sivuston päätoimittaja David Pagnotta raportoi Canadiensin käyneen kahden NHL-seuran kanssa neuvotteluja Armiaan liittyen.

Pagnottan sisäpiirilähteiden mukaan Washington Capitals olisi valmis ottamaan Armian 3,4 miljoonan dollarin palkan takaavan sopimuksen ja kauppaamaan porilaisen saman tien toiseen seuraan.

Capitalsin ehto on se, että jopa 5,7 miljoonan dollarin palkkaa tienaava floppihyökkääjä Anthony Mantha siirtyisi vastikkeena Canadiensiin. Neuvottelut eivät kuitenkaan ole vielä edenneet päätöspisteeseen.

Pagnottan toisen lähteen mukaan Capitals olisi käynyt neuvotteluja Manthan sisältävästä vaihtokaupasta Philadelphia Flyersin ja San Jose Sharksin kanssa. Seurojen mielestä Capitalsin vaihtoehdotukset ovat kuitenkin olleet vielä liian alhaisia.