Montreal Canadiens on käynyt neuvotteluja Joel Armian kauppaamisesta, uutisoi The Fourth Period.

Sivuston toimittaja David Pagnottan mukaan kanadalaisseura on pyrkinyt löytämään uuden seuran suomalaishyökkääjälle, joka ei mahdu tällä hetkellä pelaavaan kokoonpanoon. Kauppaaminen ei ole kuitenkaan helppoa, sillä Armian cap hit on tällä kaudella 3,4 miljoonaa dollaria.

Toimittajan mukaan Canadiens on keskustellut ainakin Washington Capitalsin kanssa.

– Minulle kerrottiin, että he todella keskustelivat Washington Capitalsin kanssa Anthony Manthasta ja Montrealin hyökkääjä Joel Armia oli osa keskustelua. En ole kuitenkaan varma, että olisiko Washington ollut hänen viimeinen osoitteensa. Nämä keskustelut ovat rauhoittuneet, mutta ne voivat jatkua, mikäli Capitals päättää niin, Pagnotta kertoo.