Liigan kurinpitodelegaatio on asettanut Pelicansin tshekkipuolustaja Michal Jordanin väliaikaiseen pelikieltoon.

Jordan ajettiin perjantaina Sportia vastaan pelatusta ottelusta suihkun puolelle päähän kohdistuneen taklauksen vuoksi. Jordanin taklaus kohdistui Sportin Johan Sundströmiin. Tilanne eteni kurinpitodelegaation käsittelyyn ja Jordan on väliaikaisessa pelikiellossa sen aikaa, kunnes tilanne saadaan käsiteltyä kurinpitodelegaation toimesta.

33-vuotiaan Jordanin ura Liigassa ei ole lähtenyt käyntiin kovinkaan ruusuisesti. Hän on pelannut seitsemän ottelua ja saanut jo kaksi suihkukomennusta. Hän sai ulosajon myöskin KalPa-ottelussa päähän kohdistuneesta taklauksesta puolitoista viikkoa sitten. Jordan ei ole saalistanut tällä kaudella vielä tehopisteitä.

Näet Jordanin taklauksen alta tai täältä.

Liiga

@smliiga
Tilannehuone on tarkastanut perjantain #PelicansFi#VaasanSport-ottelusta tilanteen ajassa 23.43, jossa Pelicansin Michal Jordan taklaa Sportin Johan Sundströmiä. Ottelussa tuomaristo tuomitsi tilanteesta 5+PR.

➡️ Tilanne etenee #Liiga'n kurinpitodelegaation käsittelyyn

Liiga

@smliiga
#Liiga'n kurinpitodelegaatio on määrännyt Pelicansin Michal Jordanin väliaikaiseen pelikieltoon kurinpitokäsittelyn ajaksi perjantain #PelicansFi#VaasanSport-ottelussa tapahtuneesta tilanteesta.

Lue lisää ➡️ liiga.fi/fi/uutiset/170…