Philadelphia Flyers vahvisti kesällä puolustustaan solmimalla yhden kauden mittaisen sopimuksen Marc Staalin, 36, kanssa. Sopimuksen vuosipalkka on 1,1 miljoonaa dollaria.

Staalin aikakausi Flyersissa saattaa kuitenkin jäädä lyhyeksi. NHL-toimittaja Kevin Kurz arvioi, että Philadelphia todennäköisesti kauppaa Staalin kauden aikana. Flyers on keskellä joukkueen uudelleenrakennusta, eikä 36-vuotias veteraani ole sitä.

Kurzin uskoo, että Flyers kauppaa Staalin ennemmin tai myöhemmin mestaruutta tavoittelevaan joukkueen. Vastineeksi seura voisi saada paljon kaipaamiaan varausvuoroja.

Viime kaudella Staal pelasi Florida Panthersissa. 82 ottelussa hän keräsi tehot 3+12=15, ja hänen tehotilastonsa oli 10 pykälää plussalla. Pudotuspeleissä Staal pelasi 21 ottelua kiikaritehoin. Hänen tehotilastonsa näytti niin ikää nollaa.